Vols més detalls?
Ens presentem.

L'equip d'ALMENDROS

Desde 1963 y en constante evolución.

El equipo de Fincas Almendros está integrado por profesionales con experiencia en la compraventa y alquiler de inmuebles en Barcelona, así como en la administración de fincas y en la administración de patrimonios inmobiliarios.

Hemos creado un equipo multidisciplinar, especializado en cada campo y comprometido con su trabajo. Con los años nos hemos convertido en una agencia inmobiliaria familiar capaz de ofrecer un servicio integral a propietarios e inquilinos.

L'equip d'ARQUITECTURA RESIDENCIAL

Arquitectura i Consultoria Immobiliaria

Arquitectura Residencial (marca comercial de RESIDENCIAL PINEDA PARK SL) sorgi com a conseqüència natural de l’expansió del nostre Estudi d’Arquitectura, al convertirse ja fa més de 30 anys en promotora immobiliària. Posteriorment també varem ampliar serveis amb la consultoria immobiliaria a Barcelona.
La nostra missió és construir, rehabilitar, reformar i comercialitzar immobles funcionals, econòmics i sostenibles per l’estil de vida actual. El nostre Core Business és la arquitectura.

Amb l’experiència de vendre més de 4000 habitatges de segona ma i obra nova, ens hem especialitzat en el sector residencial i producte d’inversió. Venem i lloguem immobles a la zona alta. A més assessorem a compradors i els acompanyem durant tot el procés de compra i realitzant informes tècnics de l’immoble si així ho demana del nostre equip d’arquitectes.

L'equip d'AVENIR

Avenir, tus artesanos inmobiliarios: ¡Nos importa el cómo más que el qué!

¿Eres un cliente que busca una experiencia memorable
¿Quieres un asesor que te haga un ‘traje a medida’?
¿Sueñas con un profesional que te haga sentirte único?
y ¿Basas las relaciones profesionales en la confianza mutua?

Si es así, ¡Nos entenderemos! Seguro que podemos ayudarte a vender o comprar tu hogar o realizar cualquier gestión inmobiliaria.

Estaremos encantados de responder cualquier duda que puedas tener, ¡Gracias por pensar en Avenir!

BLAU HOUSE

CONFIANÇA, PROFESSIONALITAT, IL·LUSIÓ I EXPERIÈNCIA AL TEU SERVEI
SOM UN EQUIP, TOTS HI GUANYEM!!!

Natalia Montiel, Abogada y Gerente de BUFETE MONTIEL

“Tu casa, tu sueño, tu inversión… Una realidad.”

Nuestra máxima es ofrecer servicio personalizado, profesional y de máxima confianza con nuestros clientes. Gestionamos patrimonios con voluntad de servicio y solvencia.

Héctor Martínez Oltra, de CASUAL HOME

Somos una empresa de servicios inmobiliarios dedicada a la gestión y administración que cuida el patrimonio inmobiliario para darle el valor añadido.

La atención personal cercana y la comunicación son los elementos básicos que simplifican los procesos de gestión y comercialización.

L'equip de CENTURY 21 KeCondal

“Especialitzats en la zona alta de Barcelona”

CENTURY 21 KeCondal és una empresa d’intermediació immobiliària, de present amb molt futur, especialitzada en la zona alta de Barcelona (Sant Gervasi, Bonanova, Tres Torres, Sarrià, Pedralbes, Putget).

Amb més de 35 anys d’experiència ens renovem contínuament per seguir creixent; construir un ambient de companyerisme; ser una òptima opció de progrés per als nostres col·laboradors; ser la millor alternativa de servei per als nostres clients, els quals valoren l’excel·lència; i, treballar diàriament, per a ser reconeguts com un referent a nivell nacional i internacional pel nostre saber, ser i fer.

Laura Duràn i Mercè Forés, sòcies de L'ESPAI IMMOBILIARI

“Professionalitat, confiança i proximitat”

A L’Espai Immobiliari creiem que la compra-venda d’una vivenda no és únicament una transacció econòmica. És un moment en la història de les persones en què les emocions hi juguen un paper molt important. Els records i la nostàlgia dels venedors es barregen amb la il·lusió i la incertesa dels compradors.

El nostre esperit és donar als nostres clients, tant compradors com venedors, la millor atenció i acompanyar-los en aquest viatge tant transcendent, ajudant-los a fer el canvi de forma positiva, amb tranquil·litat, seguretat i empatia i amb la certesa que sempre vetllarem pels seus interessos.

Finques Feliu

 

Pot consultar:

El nostre web
Twitter
Facebook
Instagram

 
L'equip de FINQUES MARBÀ

Serveis Immobiliaris des de 1935

Empresa especialitzada en la venda i lloguer de tot tipus d’immobles. Més de 75 anys transformant il.lusions en realitats.

L'equip de FINQUES MARCH

“La nostra il·lusió és fer realitat les seves prioritats en quelcom tan bàsic però tan complex alhora, com l’habitatge”

Finques March és una empresa amb 10 anys d’experiència en el sector immobiliari, jove, innovadora i amb ganes d’oferir-li els nostres serveis.

Som resolutius, emprenedors, tenim força i optimisme per brindar-li al moment de vendre o llogar el seu habitatge.

Ens agrada sumar amics, més que clients i que perdurin en el temps.

Aquí estem… a la zona alta i per que vosté pugui comptar amb el nostre assessorament immobiliari.

No dubti a trucar-nos o visitar el nostre web.

L’esperem…

L'equip de FINQUES MÓNICO

“Confiança, professionalitat i transparència”

Finques Mónico és una empresa familiar que des de 1958 ofereix serveis immobiliaris.

El nostre treball es fonamenta en un tracte personal, honest, seriós i de confiança, basat en el coneixement de la zona i en l’experiència acumulada.

L'equip de FINQUES OLLÉ

A Sarrià, des de 1970 al seu servei.

Empresa fundada l´any 1970. Administració, compra venda i lloguer de propietats immobiliàries.

Gestió del patrimoni,  amb servei personalitzat a  la mesura de les seves necessitats

 

gestin-2-viadomus
L'equip d'GESTIN3 VIADOMUS

L’èxit d’una bona venda és una bona valoració

Ens agrada assessorar. La nostra experiència ens permet fer-ho.

Gestin3 Viadomus intermèdia en la compravenda i lloguer d’immobles a la zona alta de Barcelona. Analitzem projectes immobiliaris en tots els seus àmbits de gestió.

Estem especialitzats en la comercialització de promocions d’obra nova i en la gestió urbanística des de 1992.

unknown
L'equip d'HABITAT SELECCIÓ

Compromís, professionalitat i treball en equip, les sinergies positives ens ajuden a assolir l’èxit.

A Habitat Selecció estem en el mercat des de fa més de deu anys, i estem molt especialitzats en els principals i cèntrics barris de Sarrià, Pedralbes, Sant Gervasi, Les Corts i l’Eixample.

Oferim als nostres clients una amplia cartera de producte, els hi oferim confiança, i professionalitat, assessorant-los en tots els aspectes relacionats en la compravenda, també en els aspectes fiscals o jurídics.

L'equip de KELI

Vender o comprar tu casa puede ser una aventura apasionante:)

Si tenemos dos orejas y una boca es para escuchar el doble de lo que hablamos. Nos gusta escucharte, entender exactamente qué buscas y sobretodo ahorrarte tiempo, que sabemos que es lo que más valoras.

Margarita Puig, consultora inmobiliaria

“Calidad con eficacia y discreción”

MARGARITA PUIG se ha especializado en el alquiler y venta de inmuebles en Barcelona. Su principal misión es atender a las personas con eficacia y discreción.

El trabajo en MARGARITA PUIG se basa en la profesionalidad y la atención personalizada. Saber escuchar es comprender, logrando en poco tiempo los objetivos de los clientes.

En MARGARITA PUIG un mismo interlocutor le guía paso a paso, tanto si usted es propietario, inversor o futuro inquilino.

La inversión en publicidad completa la eficaz gestión en MARGARITA PUIG.

Monapart és l’agència immobiliària que ven o lloga els habitatges més bonics de Barcelona, perquè canviïn de mans de forma fàcil, agradable i segura.

Ens comprometem a estar a l’altura de la responsabilitat que suposa acompanyar algú en l’aventura de vendre, comprar o llogar una llar. Per això, tots els nostres agents saben que els clients importen més que les vendes i que l’honestedat és innegociable.

Els nostres components bàsics per oferir un servei excel·lent són les persones que formen el nostre equip, la tecnologia que incorporem al nostre dia a dia, i els valors que regeixen les nostres accions.

logo_remax_orange
El equipo de Singular Properties

“No es lo que hacemos, sino como lo hacemos”

SP es una empresa formada por un grupo de profesionales, con alta preparación, muy cualificados, y con un amplio conocimiento del mercado inmobiliario.

Consideramos que la experiencia en el sector inmobiliario y un equipo de profesionales cualificados es la base de un buen asesoramiento a la hora de adquirir una vivienda”

El equipo de TURRÓBCN, Assesors Immobiliaris

“No ponemos su casa en venta,la vendemos”

Somos una asesoría inmobiliaria dispuesta desde el primer momento a trabajar  para ayudarle en la venta o compra de su vivienda.

Nos comprometemos a ofrecerles  un trato directo personalizado, con la mayor discreción , transparencia y profesionalidad.

Nuestros valores son la satisfacción del cliente, excelencia , anticipación, cumplimiento de compromisos  y trabajo en equipo.

Equipo de Vivendex, Servicios Inmobiliarios

“Un equipo humano al servicio de las personas”

Vivendex es una consultoría de la zona alta de Barcelona con gran experiencia en el sector formada por un personal altamente cualificado y dispuesto a ofrecerle un asesoramiento serio y de confianza.

La empresa, multidepartamental, toca tanto venta como alquiler de obra nueva y segunda mano además de activos verticales y bancarios. La oficina principal se encuentra en el barrio de Sarrià-Sant Gervasi, con delegaciones en Vallvidrera y Reus.

V-logo positiu
L'equip de MASIFILL PATRIMONIA i PREMIUM HOMES BY MASIFILL

“Confiança, seguretat i tracte personalitzat”

Amb més de 85 anys de trajectòria en el sector de l’administració de finques i gestió patrimonial, des de MASIFILL hem creat un equip multidisciplinar i ens hem adaptat a les noves necessitats dels nostres clients.

Especialistes en la compra venda de pisos l’acompanyaran en la recerca de la seva Llar.

Confiança, seguretat i tracte personalitzat.