Vols més detalls?
Ens presentem.

L'equip d'ALMENDROS

Des de 1963 i en constant evolució

L’equip de Finques Almendros està integrat per professionals amb experiència en la compravenda i lloguer d’immobles a Barcelona, ​​així com en l’administració de finques i en l’administració de patrimonis immobiliaris.

Hem creat un equip multidisciplinari, especialitzat en cada camp i compromès amb el seu treball. Amb els anys ens hem convertit en una agència immobiliària familiar capaç d’oferir un servei integral als propietaris i llogaters.

     

L'equip d'ARQUITECTURA RESIDENCIAL

Arquitectura i Consultoria Immobiliaria

Arquitectura Residencial (marca comercial de RESIDENCIAL PINEDA PARK SL) sorgi com a conseqüència natural de l’expansió del nostre Estudi d’Arquitectura, al convertirse ja fa més de 30 anys en promotora immobiliària. Posteriorment també varem ampliar serveis amb la consultoria immobiliaria a Barcelona.
La nostra missió és construir, rehabilitar, reformar i comercialitzar immobles funcionals, econòmics i sostenibles per l’estil de vida actual. El nostre Core Business és la arquitectura.

Amb l’experiència de vendre més de 4000 habitatges de segona ma i obra nova, ens hem especialitzat en el sector residencial i producte d’inversió. Venem i lloguem immobles a la zona alta. A més assessorem a compradors i els acompanyem durant tot el procés de compra i realitzant informes tècnics de l’immoble si així ho demana del nostre equip d’arquitectes.

L'equip d'AVENIR

Avenir, tus artesanos inmobiliarios: ¡Nos importa el cómo más que el qué!

¿Eres un cliente que busca una experiencia memorable
¿Quieres un asesor que te haga un ‘traje a medida’?
¿Sueñas con un profesional que te haga sentirte único?
y ¿Basas las relaciones profesionales en la confianza mutua?

Si es así, ¡Nos entenderemos! Seguro que podemos ayudarte a vender o comprar tu hogar o realizar cualquier gestión inmobiliaria.

Estaremos encantados de responder cualquier duda que puedas tener, ¡Gracias por pensar en Avenir!

L'equip de BLAU HOUSE

Som grans perquè som petits

Blau house és una petita immobiliària de Barcelona que té ganes de seguir sent una immobiliària petita. Volem que sigui així perquè, justament, és un dels aspectes que els nostres clients destaquen. Des de la proximitat que oferim podem tenir la seguretat que els nostres clients són escoltats, i ells saben qui hi ha a l’altra banda del telèfon.

Cada situació és única i com a tal ens agrada tractar-la. Per a nosaltres, el client és sempre la prioritat.
T’acompanyem, ens posicionem al teu costat i defensem al màxim els teus interessos.
Farem que visquis una bona experiència !!!

SENT PETITS, FEM COSES GRANS

L'equip de BLOCBCN

Trobem la casa dels teus somnis

Natalia Montiel, Abogada y Gerente de BUFETE MONTIEL

“Tu casa, tu sueño, tu inversión… Una realidad.”

Nuestra máxima es ofrecer servicio personalizado, profesional y de máxima confianza con nuestros clientes. Gestionamos patrimonios con voluntad de servicio y solvencia.

Héctor Martínez Oltra, de CASUAL HOME

Atención personal y cercana

Somos una empresa de servicios inmobiliarios dedicada a la gestión y administración que cuida el patrimonio inmobiliario para darle el valor añadido.

La atención personal cercana y la comunicación son los elementos básicos que simplifican los procesos de gestión y comercialización.

L'equip de DT HABITAT

Creiem en l’excel·lència.

A Dt Habitat creiem en l’excel·lència i sabem que la compravenda d’un habitatge és molt més que una transacció econòmica. Els records i la història del venedors es barregen amb la il·lusió i el projecte de futur dels compradors. El nostre esperit és acompanyar-los en aquesta decisió tan transcendent, ajudant-los a fer el canvi de forma positiva, amb tranquil·litat, seguretat i empatia i amb la certesa que sempre vetllarem pels seus interessos.

L'Equip d'EUROFINCAS

L'equip de Fincas Llúria

Des de 1999.

Finques Llúria es va crear el 1999. Va néixer com a empresa que s’hi dedica a la gestió de patrimoni immobiliari i després de l’experiència de 20 anys, el treball personalitzat, de qualitat i la confiança dels nostres clients, s’amplien els serveis i s’adapta la marca en 2019 com Llúria Barcelona, que té per objecte la consultoria de béns immobles en el més ampli sentit, molts d’ells, de rellevant valor històric-artístic.

L'equip de FINQUES FELIU

Som un gran equip que juga al teu favor

A Finques Feliu gestionem i administrem finques i patrimonis immobiliaris des de 1940. Som de confiança, mirem de cara al futur i veiem les coses pel costat positiu. Ens fem càrrec de tot el procés de venda o lloguer del teu pis, casa, oficina o local, procurant la màxima rendibilitat i seguretat.

Som un gran equip que sempre juga al teu favor.

L'equip de FINQUES MARCH

“La nostra il·lusió és fer realitat les seves prioritats en quelcom tan bàsic però tan complex alhora, com l’habitatge”

Finques March és una empresa amb 10 anys d’experiència en el sector immobiliari, jove, innovadora i amb ganes d’oferir-li els nostres serveis.

Som resolutius, emprenedors, tenim força i optimisme per brindar-li al moment de vendre o llogar el seu habitatge.

Ens agrada sumar amics, més que clients i que perdurin en el temps.

Aquí estem… a la zona alta i per que vosté pugui comptar amb el nostre assessorament immobiliari.

No dubti a trucar-nos o visitar el nostre web.

L’esperem…

L'equip de FINQUES MÓNICO

“Des de 1958 complint amb els somnis dels nostres clients”

Som una empresa familiar de 3 generacions que oferim serveis immobiliaris de compravenda d’immobles, lloguer, gestió de patrimoni i administració de finques
El nostre treball es fonamenta en un tracte personal, honest, rigorós i de confiança, basat en el coneixement de la zona i en l’experiència acumulada al llarg de més de 60 anys.

Som un equip multidisciplinari, amb molts anys d’experiència, multilingüe i en constant formació que et donarem el millor servei per aconseguir aquest immoble desitjat.

L'equip de FINQUES OLLÉ

A Sarrià, des de 1970 al seu servei.

Empresa fundada l´any 1970. Administració, compra venda i lloguer de propietats immobiliàries.

Gestió del patrimoni,  amb servei personalitzat a  la mesura de les seves necessitats.

L'equip d'GESTIN3 VIADOMUS

L’èxit d’una bona venda és una bona valoració

Ens agrada assessorar. La nostra experiència ens permet fer-ho.

Gestin3 Viadomus intermèdia en la compravenda i lloguer d’immobles a la zona alta de Barcelona. Analitzem projectes immobiliaris en tots els seus àmbits de gestió.

Estem especialitzats en la comercialització de promocions d’obra nova i en la gestió urbanística des de 1992.

L'equip d'HABITAT SELECCIÓ

Compromís, professionalitat i treball en equip, les sinergies positives ens ajuden a assolir l’èxit.

A Habitat Selecció estem en el mercat des de fa més de deu anys, i estem molt especialitzats en els principals i cèntrics barris de Sarrià, Pedralbes, Sant Gervasi, Les Corts i l’Eixample.

Oferim als nostres clients una amplia cartera de producte, els hi oferim confiança, i professionalitat, assessorant-los en tots els aspectes relacionats en la compravenda, també en els aspectes fiscals o jurídics.

L'equip de HOME GROUP

Holding immobiliari amb caràcter propi

HOME GROUP, empresa dedicada al sector immobiliari de manera integral amb diversos satèl·lits corporatius que la representen: ONLY 4 RENT, RENOVA’T, WHIMF, BOREALIS, LEADING i SELECT.Va néixer liderat per professionals amb una experiència de més de 14 anys en el sector immobiliari.

Des del principi, la nostra marca va crear tendència, la visió global d’entendre el sector immobiliari, el tracte exquisit als seus empleats i la recerca constant de l’excel·lència fan d’HOME GROUP un holding immobiliari amb caràcter propi, essència familiar i una realitat d’equip.

Situats al cor de Barcelona, ​​en un privilegiat àtic dúplex de 600 m² i 300 m² de terrassa al carrer Fontanella núm 21, i estratègicament ubicats en cinc locals a peu de carrer, a Gràcia, al carrer Torrent de l’Olla núm 128, a l’Eixample, a l’Av. Roma nº 132, a la Sagrada Família, al carrer Lepant núm 300, al districte de Sarrià-Sant Gervasi al Passeig de Sant Gervasi nº 90 i al districte d’Horta-Guinardó , al Passatge de Llívia 13, tots els locals són patrimoni de l’empresa, això ens aporta solidesa i força en el mercat, presentant una imatge innovadora que trenca amb la imatge convencional d’una agència immobiliària.

L'equip de KELI

Vender o comprar tu casa puede ser una aventura apasionante:)

Si tenemos dos orejas y una boca es para escuchar el doble de lo que hablamos. Nos gusta escucharte, entender exactamente qué buscas y sobretodo ahorrarte tiempo, que sabemos que es lo que más valoras.

L'equip de MARBÀ

Des de 1935, l’experiència immobiliària al teu costat

Som una empresa dedicada al lloguer, venda, gestió de patrimoni, assessorament d’inversió immobiliària i valoracions oficials.
La nostra filosofia és la nostra manera de ser, propers, accessibles i respectuosos, tant amb els treballadors com amb els clients, apostant per l’honestedat i la transparència.

“Calidad con eficacia y discreción”

MARGARITA PUIG se ha especializado en el alquiler y venta de inmuebles en Barcelona. Su principal misión es atender a las personas con eficacia y discreción.

El trabajo en MARGARITA PUIG se basa en la profesionalidad y la atención personalizada. Saber escuchar es comprender, logrando en poco tiempo los objetivos de los clientes.

En MARGARITA PUIG un mismo interlocutor le guía paso a paso, tanto si usted es propietario, inversor o futuro inquilino.

La inversión en publicidad completa la eficaz gestión en MARGARITA PUIG. 

L'equip de MASIFILL PATRIMONIA i PREMIUM HOMES BY MASIFILL

“Confiança, seguretat i tracte personalitzat”

Amb més de 85 anys de trajectòria en el sector de l’administració de finques i gestió patrimonial, des de MASIFILL hem creat un equip multidisciplinar i ens hem adaptat a les noves necessitats dels nostres clients.

Especialistes en la compra venda de pisos l’acompanyaran en la recerca de la seva Llar.

Confiança, seguretat i tracte personalitzat.

L'equip de MONAPART

Els habitatges més bonics de Barcelona

Monapart és l’agència immobiliària que ven o lloga els habitatges més bonics de Barcelona, perquè canviïn de mans de forma fàcil, agradable i segura.

Ens comprometem a estar a l’altura de la responsabilitat que suposa acompanyar algú en l’aventura de vendre, comprar o llogar una llar. Per això, tots els nostres agents saben que els clients importen més que les vendes i que l’honestedat és innegociable.

Els nostres components bàsics per oferir un servei excel·lent són les persones que formen el nostre equip, la tecnologia que incorporem al nostre dia a dia, i els valorsque regeixen les nostres accions.

L'equip de PRINCIPAL PRIMERA

Principal 1a. Un nou concepte.

Inici 1ª és una companyia líder en administració de finques en el mercat barceloní, gestionant actualment 7.000 pisos i un total d’1 milió de m2.
La seva activitat se centra en tres àrees de negoci: la gestió de patrimonis, l’administració de comunitats de propietaris i com a agència immobiliària.

A més, en Principal 1ª reinventem el sector immobiliari. Els temps canvien i les necessitats també. Per aquest motiu, vam estrenar un nou concepte en l’administració de finques i l’agència, en què la nostra forma d’actuar cobra major rellevància:

  • SOM àgils i eficaços. Hem posat en marxa la primera plataforma d’administració-online: més eficàcia i agilitat en la solució de problemes.
  • SOM ÚNICS. Inici Primera Agència és la primera immobiliària que ofereix diferents paquets de serveis en funció de les necessitats del client, a un preu fix, sense comissions i amb un pla de venda completament personalitzat.
  • SOM PRÒXIMS. El nostre equip humà, format per una vintena de persones, està a la seva disposició per oferir-li solucions ràpides.
  • SOM PROFESSIONALS. Comptem amb una xarxa d’experts en diferents camps: advocats, agents de la propietat immobiliària, agents d’assegurances, arquitectes, arquitectes tècnics … per adaptar-nos a les necessitats de cada client.

L'equip de REMAX ORANGE

L'equip de SINGULAR PROPERTIES

“No es lo que hacemos, sino como lo hacemos”

SP es una empresa formada por un grupo de profesionales, con alta preparación, muy cualificados, y con un amplio conocimiento del mercado inmobiliario.

Consideramos que la experiencia en el sector inmobiliario y un equipo de profesionales cualificados es la base de un buen asesoramiento a la hora de adquirir una vivienda”. 

L'equip de TURRÓBCN Assesors Immobiliaris

“No ponemos su casa en venta,la vendemos”

Somos una asesoría inmobiliaria dispuesta desde el primer momento a trabajar  para ayudarle en la venta o compra de su vivienda.

Nos comprometemos a ofrecerles  un trato directo personalizado, con la mayor discreción , transparencia y profesionalidad.

Nuestros valores son la satisfacción del cliente, excelencia , anticipación, cumplimiento de compromisos  y trabajo en equipo.

L'equip de VIVENDEX, Servicios Inmobiliarios

“People & Properties”

Vivendex People & Properties el forma un equip expert en el sector immobiliari que ofereix als seus clients un tracte molt proper durant tot el procés de compravenda. El seu gran objectiu: garantir la satisfacció del client independentment del context i de l’escala de l’operació.

L’empresa compta amb 3 oficines a Barcelona (C / Folgueroles 17-25, Travessera de Gràcia 99 i Carretera de Sarrià a Vallvidrera 263) i una altra a Reus (C / Ample 46).